Skip to Content

Salong Lättman Gävle

WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

THE NEW PATH TO AUTHENTIC HAIR

DE HÄR ÄR VÅR SALONG

Salong Lättman en Hemlig Oas av Skönhet i Gävle 

Sommaren 2020 öppnade vi dörrarna till vår lilla oas i en källare i Gävle, ett ställe som kanske inte är det enklaste att hitta men som snabbt blivit en favorit bland dem som väl hittat hit. Med olika ljussättningar och musik i väntrummet, salongen och schamponeringen skapas en unik dramaturgi som våra kunder älskar. Ofta blir musikvalet eller ursprunget till de konstverk som pryder våra väggar, populära samtalsämnen bland våra besökare.

PERSONLIG TOUCH OCH HEMTREVLIG ATMOSFÄR

På Lättman strävar vi efter att erbjuda en personlig och hemtrevlig atmosfär där varje kund känner sig välkommen och avslappnad. Salongens inredning präglas av mjuka färgval, harmoniska former och noggrant utvalda material som tillsammans skapar en inbjudande och avslappnad miljö.

STILFULL DESIGN OCH REFILL BAR

Med en stilfull design och en önskan att erbjuda det bästa för våra kunder, har Lättman stolt introducerat en egen Refill Bar i salongen. Hållbarhet är en central del av filosofin, och salongen är engagerade i att främja en mer hållbar skönhetsbransch. Genom att uppmuntra våra kunder att återanvända rengörings- och balsamflaskorna bidrar Lättman till att minska plastavfallet och erbjuda kunderna en mer miljövänlig skönhetsupplevelse.

VÅRT TEAM PASSION, KUNSKAP, GEMENSKAP

På Salong Lättman är vi inte bara kollegor, vi har tillsammans blivit en liten frisörfamilj. Med en stark passion för yrket strävar vi efter att skapa en miljö där kreativiteten blomstrar. Vi tror att det bästa resultatet uppnås när alla i teamet arbetar tillsammans mot gemensamma mål, och har riktigt kul påvägen. Välkommen till oss!

Instagram: @lattman.se
Website: www.lättman.se