Skip to Content

Mode möter autentisk skönhet: Ottolinger SS24-visning med Anna Cofone

Paris, [11 oktober 2023] – Ottolinger, det avantgardistiska modevarumärket med bas i Berlin och känt för sin unika fusion av olika element och communities, lanserade ett extraordinärt samarbete med den hyllade frisören Anna Cofone och Authentic Beauty Concept under Paris Fashion Week. Vår/sommar 2024-visningen firade inte bara subversiv kvinnlighet utan utmanade också gränserna för mode, som fångar essensen av stilinnovation.

Fängslande Frisyrer: Inspirerad av Ottolinglers arv och de karakteristiska stilarna hos dess grundare, Cosima och Christa, skapade Anna Cofone mästerligt frisyrer som utstrålade en känsla av genomlevd elegans, en polerad look med en touch av råhet. Dessa frisyrer kännetecknades av långa längder, djupa sidodelningar och en medveten lek med välkammat hår bakom öronen, med strån svepande över ansiktet och skapade en balans mellan avslappnad och medvetet stylad. Stylingsprocessen höjdes genom användningen av Authentic Beauty Concepts exklusiva produkter, inklusive Shaping Cream, Indulging Fluid Oil och Hand and Hair Light Cream. Dessa valdes noggrant ut för att förstärka varje modells naturliga skönhet och förverkliga Anna Cofones kreativa vision.

Att Hylla Kreativ Fusion: Ottolingers SS24-show vid Paris Fashion Week visade på ett lysande sätt varumärkets exceptionella talang för att blanda influenser från mode, konst, musik och samtida kultur. Samarbetet mellan Anna Cofone, Authentic Beauty Concept och Ottolinger lade till en autentisk och kreativ dimension till denna berättelse och betonade vikten av att fira genuin skönhet och främja självuttryck