Skip to Content

Authentic Beauty Concept skiner på Chloé Spring 2024 Ready-to-Wear fashion Show

Paris, [05.10.2023] — På Chloé Spring 2024 Ready-to-Wear modevisning i Paris intog Authentic Beauty Concept scenen och samarbetade med den berömda stylist Holli Smith för att skapa en förtrollande fusion av stil och autentisk skönhet.

Holli Smith, en dynamisk och trendskapande frisör, gick samman med Authentic Beauty Concept för att avslöja en fantastisk rad frisyrer som lämnade ett anmärkningsvärt intryck. Holli delade insikter om processen: "Vi började med att applicera Authentic Beauty Concepts Amplify Mousse på den övre sektionen av håret, följt av Nymph Salt Spray för att bevara och framhäva de naturliga texturerna som redan fanns i håret. Vår sista touch var Hand & Hair Light Cream, för att säkerställa att håret behåller sin naturliga rörelse och lätthet." För modeller med hästsvansar använde vi oss av Authentic Beauty Concepts Strong Hold Hairspray för att fixera stylingen.

Catwalken förvandlades till en canvas av texturer, där varje hårstrå noggrant formades till perfektion och på ett enastående sätt förkroppsligade vår filosofi om autentisk skönhet. Holli Smiths vision fångade sömlöst essensen av den samtida kvinnan — självsäker och autentisk.

Gabriela Hearst, Chloés visionära creative director, förverkligade sin vision om hållbart mode med naturinspirerad design, som sömlöst stämde med Authentic Beauty Concepts värdegrund och Holli Smiths konstnärliga talang. Detta event var inte bara en modevisning utan en uppvisning av hållbarhet, vilket markerade ett betydande steg mot att omfamna autentisk skönhet.