Skip to Content

MEDVETEN PAKETERING FÖR AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

På Authentic Beauty Concept förstår vi att verklig skönhet är mer än hårvård. Därför har vi ägnat oss åt att skapa förpackningar och material för Authentic Beauty Concept som inte bara är miljövänliga utan också utstrålar en premiumkvalité.

Sustainability

SUSTAINABILITY

Omfamna hållbarhet: Vi introducerar 80% återvunnen plast (PCR) från konsumentavfall

I vår strävan mot miljömedvetenhet började vi med återvinningsbara och återanvändbara flaskor och burkar. Genom att ta ett steg längre tillkännager vi stolt vår övergång till 80% återvunnen plast från konsumentavfall (PCR) för alla våra flaskor och burkar från och med 2021. Detta hållbara material kommer från kasserade föremål som flaskor och bidrar till en cirkulär ekonomi. 

Hållbara lösningar: Återanvändning av engångsplast är ett steg mot en grönare framtid, och våra soft-touch PCR-förpackning speglar vårt åtagande för premiumkvalitet utan kompromisser.

Cirkulär Ekonomi: Genom att använda PCR deltar vi aktivt i en cirkulär ekonomi, vilket minimerar avfall och maximerar resurseffektivitet. För att säkerställa en smidig övergång introducerar vi PCR via slip-in, där vi utnyttjar vårt nuvarande lager innan vi fullständigt övergår för all framtida produktion (förutom miniatyrburkar).

You need to accept cookies to play this video

ÅTERVINNINGSMÖJLIGHETER SOM STRÄCKER SIG LÄNGRE 

På authentibeautyconcept.se går vårt åtagande för miljön hand i hand med återvinningsmöjligheter. Våra förpackningar är inte bara återvinningsbara utan även återanvändbara. Följ #AuthenticBeautyMovement när salonger återanvänder våra förpackningar för att skapa exemplevis dekorativa blomkrukor, vilket visar på de oändliga möjligheterna med ansvarsfull skönhet.

Our Goals
Energy & Climate

KLIMATNEUTRAL FÖRPACKNING 

Välkommen in i en klimatneutral upplevelse med våra hårvårdsprodukter förpackade i miljömedvetna vikbara askar. I samarbete med Plastic Bank och certifierade av Climate Partner Deutschland GmbH stödjer varje köp projekt för att skydda haven. Anslut med oss och gör en positiv inverkan på planeten samtidigt som du njuter av skönheten med Authentic Beauty Concept.

Upptäck skönheten i hållbarhet på Authentibeautyconcept.se på ett ansvarsfullt sätt, för skönhet är mer än endbart hållbar hårvård.