Skip to Content

Upptäck den ultimata vården för ditt lockiga hår

med våra nya lockiga hårhjältar, skapade i samarbete

med lockexperten Evan Joseph

Avslöja hemligheten till vackert och friskt hår som är lika unikt som du är. Authentic Beauty Concept introducerar en banbrytande serie designad för varje typ av lockigt och texturerat hår. Från vackert korkskruvat till härligt vågigt kommer våra nya produkter att förvandla din hårvårdsrutin.

Med vårt åtagande för kreativt samarbete har vi gått samman med den inflytelserika lockexperten, Evan Joseph, för att tillsammans skapa tre nya produkter för texturerat hår.

För Evan “var det viktigt att skapa något som var innovativt och annorlunda, men samtidigt enkelt och lättförståeligt. Något som kan användas för olika typer av texturerade hår – från vågigt hår till mycket lockigt hår. Och med det, ta bort alla orealistiska löften och istället verkligen hjälpa någon att vara naturlig och autentisk samt få en enkel väg dit”

Efter flera workshops och input från #authenticbeautymovement-communityn skapades det nya sortimentet speciellt för de unika behoven hos texturerade hår.

Vad är texturerat hår?

Texturerat hår är en övergripande term för olika typer och texturer av hår. Alla hårstrån som har en särskild form eller rörelse, som inte är rakt, betraktas som texturerat hår. Denna form kallas "lockmönster" och beskriver hur håret naturligt växer. Våra tre lockprodukter ger smidighet och glans till alla typer av texturerade hår, de framhäver autentiskt hår som vågor, lockar, korkskruvar och allt däremellan.

"Lockigt hår är verkligen något du inte kan ignorera. Att se människor i min salong känna sig förstådda och älskade är något jag vill fortsätta sprida ut i världen." – Evan Joseph

Våra nya lockprodukter är utformade för att framhäva och förstärka de mest varierande naturliga hårtexturerna, från de mjukaste vågorna till de stramaste korkskruvarna. Oavsett om lockarna har glömts bort och behöver hjälp för att komma tillbaka till sitt naturliga bästa tillstånd – eller om de har upplevt skador på grund av värmestyling eller kemiska processer – erbjuder vår nya trio av produkter formula för att få tillbaka din textur på rätt spår.

Hydrate Intense Treatment

Med sin rika formula återfuktar denna intensiva återfuktande inpackning djupt och ökar hanterbarheten samtidigt som den framhäver den naturliga glansen i håret.

Hydrate Curl Enhancer

En djupt återfuktande leave-in gel med en lätt formula för att perfekt definiera lockarna - utan stelhet! Med den högsta nivån av lockdefinition och medium stadga för lockar och korkskruvar, är gelen lätt att applicera och skyddar håret mot luftfuktighet, minskar frissighet och framhäver den naturliga glansen.

Co-Creation Story med Evan Joseph

Vi satte oss ner med lockexperten och Authentic Beauty Concept-teknikern Evan Joseph för att diskutera hans syn på autentiskt hår och hans medverkan i skapandet av vår nya produkter för texturerat hår i Hydrate serien. 

Evan Joseph: "Hej, jag är Evan och jag är en frisör och lockexpert från USA. Jag är en tekniker för Authentic Beauty Concept och fick möjligheten att tillsammans skapa de tre nya produkterna för texturerat hår.

Vad betyder autentisk för dig?

Evan Joseph: "Att vara autentisk innebär att uttrycka sig själv på det sätt du känner dig mest bekväm med. Oavsett om det innebär att bära upp ditt hår naturligt, ordentligt definierat eller stort och fluffigt – det handlar om att vara autentisk mot den person du är."

Låt oss prata om texturerat hår. Vad tycker du är mest spännande med att arbeta med lockigt hår?

Evan Joseph: "Det som jag tycker är mest spännande med att arbeta med lockigt hår är att det alltid är annorlunda och ständigt förändras. Jag blir överraskad varje dag och man vet aldrig vad som kommer att hända. Du har kunskapen och följer vissa steg, men vid varje besök eller varje fotosession upptäcks något nytt – inom personen, deras själ och deras fysiska framtoning."

Hydrate Smoothing Serum

Lätt formula och djupt återfuktande, detta vattenbaserade serum minskar frissighet och slätar ut håret. För vacker lockdefinition utan tyngd, framhäver detta stärkande serum glansen och lämnar håret silkeslent

Vårt åtagande för ditt hårs välmående syns i våra omsorgsfullt utvalda ingredienser. Hållbart framställt Murumuru-smör och Linfröolja erbjuder näring och styrka.

Alla tre produkter har en formula med hållbart framställt Murumuru-smör och Linfröolja, båda kända för att ge näring och stärka håret. Murumuru-smör, en naturlig mjukgörare, är berömt för sina fuktighetsbevarande egenskaper och ger naturligt skydd mot solskador, värme och andra skadliga ämnen. Linfröolja är rik på omega-3-fettsyror, vilka hjälper till att förbättra hårets fuktbalans samtidigt som det stärker. Denna kraftfulla ingrediens är också en rik källa till vitamin E, B1, B2, B6 och biotin, vilka tillsammans hjälper till att förbättra hårets elasticitet.

Den nya serien består av tre produkter – vad älskar du mest med dem?

Evan Joseph: "Den huvudsakliga stylingprodukten, som är Hydrate Curl Enhancer, ger kontroll och glans, men vi höll den tillräckligt naturlig och formulan är tillräckligt lätt så att den inte påverkar hårets naturliga struktur, utan förbättrar den bara. Nästa produkt som vi skapade och som jag är mycket entusiastisk över är Hydrate Smoothing Serum. Det är vattenbaserad, vilket är ovanligt för ett serum. Anledningen till att jag älskar den är att vatten absorberas i håret och hjälper till att leverera de nödvändiga näringsämnena. Så det kan appliceras om och om igen, sköljs lätt ur håret och skapar ingen oönskad beläggning. Den tredje är Hydrate Intense Treatment, som verkligen är fantastisk. Den mjukar genast upp håret, samtidigt som den stärker och ger struktur."

Naturligt hår blir allt mer populärt när konsumenterna omfamnar sin individualitet mer och mer – hur har du märkt denna förändring bland dina kunder?

Evan Joseph: "Lockigt hår blir populärt då och då, men om du ser på det genom historien har du alltid sett lockigt hår i skulpturer och målningar. Så ja, det kommer och går när det gäller popularitet. Men det är alltid här. Jag tror att det vi ser är en permanent förändring i vårt samhälle för att låta människor uttrycka sig själva, vara fria och autentiska. Vi ser inte en trend som kommer att försvinna. Vi ser en permanent förändring i vår globala kultur, verkligen."

Varje lock är unik – och så är du! Vi tror på individualitet och vår senaste serie låter dig omfamna din autentiska textur!