Skip to Content

Grammy Awards 2024: Anna Cofone's beautiful look for Lana Del Rey with Authentic Beauty Concept

Hamburg, [7 februari 2024] - Spännande nyheter utvecklas när vi stolt introducerar Anna Cofone som vårt varumärkes nya Globala Kreativa ambassadör, en lysande stjärna inom hårvård och mode. Med över två årtionden av branschexpertis är Anna's anmärkningsvärda resa, från en bakgrund inom scenkonst till hennes status som en internationellt hyllad sessionfrisör, en källa till inspiration.

Lana Del Rey

Vid Grammy Awards 2024 var inte bara Lana Del Reys dragningskraft definierad av hennes musikaliska skicklighet och exceptionella klädsel; den höjdes av hennes förtrollande frisyr, ett gotiskt couquette mästerverk noggrant skapat av den talangfulla Anna Cofone. Genom att använda de fantastiska produkterna från Authentic Beauty Concept, skapade Cofone en look som smidigt blandade gammaldags Hollywood-sophistication med en modern twist, med mjuka vågor, överdådig volym och en vågad lugg.

Anna's inspiration for Lana Del Reys gotiska coquette-frisyr vid Grammy Awards 2024 var en fusion av nostalgisk elegans och modern gotisk dragningskraft. Med inspiration från de tidlösa stilarna hos Tate och Bardot strävade Cofone efter att fånga en bestående skönhet präglad av voluminösa vågor och en vågad, ögonbrynsskimming lugg. Detta var inte enbart en återskapelse av en vintage-estetik; det var en infusion av Lanas distinkta personlighet med en couquette charm och gotisk sofistikering, som visade en modern musa med en nick till det förflutna. Anna såg framför sig en frisyr som översteg enbart utseendet och blev en integrerad del av Lanas uttryck under denna ödesdigra kväll.

Lana Del Rey x Taylor Swift

Genom att noggrant välja och använda produkter från Authentic Beauty Concept uppnådde Cofone en look som var både strukturellt felfri och visuellt slående, harmoniserande sömlöst med Lanas totala närvaro och framträdande vid Grammy Awards. Denna frisyr stod som ett bevis om Annas innovativa tillvägagångssätt för hårstyling, där varje lock och våg blev ett konstnärligt penseldrag som kulminerade i ett förtrollande och oförglömligt mästerverk.

Uppnå Lanas gotiska coquette-look vid Grammy Awards 2024:

Förberedelse:

  • Börja med att spraya Flawless Primer från rot till topp

  • Applicera Amplify Mousse och Indulging Fluid Oil genom längderna och topparna för fukt och stadga.

Styling:

  • Föna håret med en stor rundborste av naturligt svinborst.

  • Forma håret med locktång till stora lockar, fäst varje lock med Working Spray för extra skydd och stadga.

Volym and Textur:

  • När lockarna har svalnat, applicera Airy Texture Hairspray vid rötterna och längderna.

  • Lägg till Nude Powder Spray runt kronan för extra volym

Tuppering och  and Rosett fäste:

  • Tuppera vid rötterna och borsta lätt för en jämn yta.

  • Fäst en oversize sidenrosett runt kronan.

Avslutande touch:

  • Blanda Hand & Hair Light Cream med Solid Pomade för glans och definition på vågorna.

  • Avsluta med en mist av Strong Hold Hairspray för maximal stadga.

abc-products

Anna Cofones samarbete med Lana Del Rey vid Grammy Awards 2024 understryker inte bara den exceptionella kvaliteten hos Authentic Beauty Concept-produkter, utan befäster också Annas ställning som en visionär hårstylist. Hennes skicklighet att blanda inspiration från tidigare ikoner med moderna trender resulterar i makalösa utseenden som både når allmänheten och branschen. Detta samarbete talar också om Authentic Beauty Concepts engagemang, inte bara för skönhet, utan också för hållbarhet och integritet inom hårstyling.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP