Skip to Content

COMMUNITY GATHERING

You need to accept cookies to play this video

Vårt community är grunden för Authentic Beauty Concept, eftersom människor står i centrum för allt vi gör. Det är därför vi tror på #AuthenticBeautyMovement: eftersom vi är övertygade om att vårt varumärke är mer än "bara" produkter, och att skapa ett community som delar samma värderingar är det bästa sättet för oss att lära av varandra och växa. Vi är en rörelse som arbetar tillsammans och uppnår fantastiska saker tack vare det. Ett av sätten vi gör detta på är genom våra inspirerande och interaktiva sammankomster för vår community, som består av att arbeta med nyskapande innovationer, inspirera varandra och stimulera kreativitet och dela idéer.

Varje kreativ process börjar med en idé, och vårt community event inleddes med en rad inspirerande sessioner som hölls av ett urval föreläsare. Dessa titta-och-lär-sessioner gav inte bara insikter, utan även praktisk utbildning. Vår Global Creative Advocate Hester Wernert-Rijn visade sin passion för autentisk styling, US Advocate Evan Joseph delade med sig av sin expertis inom klippning, styling och vård av texturerat hår, medan hår- och makeupartisten Juliette den Ouden anslöt sig till oss för att dela med sig av sin syn på modern skönhet.

När det gäller Beyond Hair visade den tyska makeupartisten Helge Branscheidt hur man skapar en "make up utan make up".

Marta Zawiślańska, Polen Advocate samarbetade med Authentic Beauty Concept-teknikern Joanna Żuchowicz för en digital workshop, där de delade med sig av tekniker och tips som skulle komma väl till pass nästa dag. När det gäller Beyond Hair visade den tyska makeupartisten Helge Branscheidt hur man skapar en "make up utan make up".

Inspirerade och fulla av nya idéer fick alla i vårt community chansen att vara kreativa och skapa sin egen autentiska styling och digitalt innehåll under en serie workshops. Workshopparna omfattade makeup, styling, hårstyling, innehållsskapande och en avslutande professionell fotografering. I samarbete med våra experter omsatte våra medlemmar i praktiken det de hade lärt sig dagen innan, skapade modellernas stilar och fångade dem i form av videor och foton - från roliga före-och-efter-övergångar till fängslande, stämningsfulla videor.