Skip to Content

Jannie och Chriss på NOVO

WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

THE NEW PATH TO AUTHENTIC HAIR

DE HÄR ÄR MIN SALONG

NOVO är en modern och hållbar salong där vi alltid jobbar utifrån kundens egna förutsättningar, stil och önskemål.

You need to accept cookies to play this video

VAD ÄLSKAR DU OCH VAD ÄR DIN PASSION I DITT YRKE?

Hela vårt team är djupt passionerade inom frisöryrket, vi älskar att arbeta med både stora hårmakeovers eller att jobba med subtila nyanser och små förändringar för att få ett perfekt resultat. Vår största spetskompetens ligger inom klippning, färgförändrande behandlingar, styling men också att verkligen jobba för att förstå kunden och deras önskemål. Vi jobbar även med unika behandlingar i vår fantastiska schamponering.

HUR STARTADE DIN RESA?

NOVO har funnits sedan 2013 men år 2021 slog vi upp portarna i vår nya lokal i Vasastan i Stockholm. Vi  fullkomligt älskar vår lokal, med sina 315m2 stora ytor, eget trapphus och fönster i alla väderstreck så blir det som en egen suite med möjligheter till både trevliga möten med kunder, spännande event, photoshoots och utbildningar.

Vi har skapat en plats för vårat otroliga team men också för våra fantastiska kunder att känna sig trygg och välkommen till.

DITT TEAM – VARFÖR ÄR NI UNIKA?

Vi har ett motto på NOVO, och det är att;

“Är det inte kul så är det inte värt det”

Hela vårt härliga gäng har så kul tillsammans, och vi är duktiga på att hela tiden utbilda oss och att dela kunskap med varandra i vårt dagliga arbete. 

Vi är på en spännande resa tillsammans i vår bransch och vår styrka är glädjen, gemenskapen, målmedvetenhet och en stor nyfikenheten.

Vilka är dina favoritprodukter från Authentic Beauty Concept?

Vårdserierna har verkligen blivit en storsäljare hos oss! Vi har nog inte en enda kund som inte blivit nöjd med sina cleansers och conditioners. Extra roligt är det att vi jobbar aktivt med vår refillbar, vilket ger kunden ytterligare en upplevelse genom sitt besök hos oss och dessutom gör en god insats både för sitt hår och för miljön.

Instagram: @salongnovo
Website: www.salongnovo.se