Skip to Content

Okomplicerad elegans: Authentic Beauty Concept samarbetar med Chloé för höst-vinter 2024/2025

Är du redo att upptäcka bilden av naturlig skönhet och tidlös elegans? Authentic Beauty Concept är glada över att tillkännage sitt andra samarbete med Chloé för höst-vinter 2024/2025 Ready-to-Wear Show på Paris Fashion Week.

Samarbetet mellan Authentic Beauty Concept och Chloé innebär ett gemensamt engagemang för att hylla individuell skönhet och enkel elegans. När Creative Director Chemena Kamali gör sin debut med varumärket får samarbetet en ny dimension, rotad i en djup känslomässig koppling till Chloés essens.

I hjärtat av Chloés Ready-to-Wear Show för höstvintern 2024/2025 ligger en hyllning till naturlig skönhet. Under ledning av Key Artist Gary Gill skapar stylingteamet, inklusive Authentic Beauty Concept Advocates Günther Steininger och Said Rubaii, looker som förkroppsligar varumärkets signaturestetik - ung, cool, med subtila vågor och texturer.

Gary Gill betonar vikten av att använda Authentic Beauty Concept-produkter för att uppnå den önskade looken. Från Flawless Primer för naturlig rörelse till Airy Texture Spray och Nymph Salt Spray för den sista finishen - varje produkt är noggrant utvald för att framhäva hårets naturliga skönhet.

Steininger berättar om processen bakom att skapa mjuka, naturliga looker för catwalken. Med Amplify Mousse och Flawless Primer som grund lockas håret försiktigt för att uppnå en fin rörelse som utstrålar enkel elegans.

När du fördjupar dig i Chloés Ready-to-Wear Show för höst och vinter 2024/2025, låt Authentic Beauty Concept guida dig på en resa av självuttryck och skönhet. Upptäck kraften i att omfamna din naturliga essens med produkter som hyllar individualitet och förstärker din unika stil.

Var med när vi firar föreningen mellan Authentic Beauty Concept och Chloé, där tidlös elegans möter modern sofistikering på catwalken under Paris modevecka. Upplev tjusningen med enkel skönhet och upptäck hemligheterna bakom de looks som fängslar världens modeelit.