Skip to Content

NOGA UTVALDA INGREDIENSER 

På Authentic Beauty Concept är vi hängivna till att erbjuda skönhetsprodukter med ett syfte. Vårt engagemang för hållbarhet sträcker sig bortom det vanliga. Vi tror på äkta integritet och väljer noggrant ut veganska ingredienser som överensstämmer med våra värderingar om öppenhet och ansvar.

VEGANSKA INGREDIENSER, NOGGRANT UTVALDA

I enlighet med vår vision har vi skapat produkter fria från silikoner, sulfater, parabener, konstgjorda färgämnen och mineraloljor. Upp till 95% av våra ingredienser kommer från en naturlig källa**, och inkluderar fördelarna med kokos- och jojobaoljor, sheasmör, Fairtrade-violettrisextrakt och nedbrytbar stärkelse. Vår hängivenhet för mjukt och slätt hår utan kompromisser ledde oss till att ersätta silikoner med växtbaserade alternativ, som alkaner från rucola och kokos, samt hållbar guar. 

Särskilda ingredienser, exceptionella resultat: Vissa av våra produkter innehåller unika sammansättningar som eliminerar behovet av specifika silikonersättningar utan att kompromissa med prestandan.

HÅLLBAR GUAR MED TRANSPARENT VÄRDEKEDJA

Upplev den vårdande känslan av hållbar guar, en nyckelingrediens känd för att förbättra hårstrukturen. Vårt åtagande för en transparent värdekedja återspeglas i valet av ingredienser, vilket säkerställer hög prestanda samtidigt som vi uppfyller standarder för socialt ansvar. Vår hållbara guar är inte bara effektiv utan också nedbrytbar, vilket visar vår inriktning mot medvetna val.

VEGANSKA INGREDIENSER FÖR RESULTAT UTAN KOMPROMISSER

Vi är stolta över våra veganska produkter, noggrant skapade med växtbaserade ingredienser. Säg adjö till mikrokorn och animaliska ingredienser* - våra formler är cruelty-free. Dessutom kan du glädja dig åt det faktum att alla våra nuvarande veganska produkter är registrerade hos Vegan Society™, ett bevis på vårt orubbliga engagemang.

PETA-CERTIFIERAD FÖR PRESTATIONSDRIVEN VEGANSK VÅRD

Som förespråkare för cruelty-free skönhet är vi hedrade att vara PETA-certifierade. Denna certifiering understryker vårt varumärkes hängivenhet till att erbjuda prestationsdrivna veganska hårvårds- och stylingprodukter. Lita på ett varumärke som överensstämmer med dina värderingar.

NATUR MÖTER VETENSKAP: RENA INGREDIENSER 

Upptäck den perfekta harmonin mellan natur och vetenskap hos Authentic Beauty Concept. Våra ingredienser genomgår en skonsam process av rening genom ultraljudsextraktion och ångdestillation. Denna milda metod bevarar fördelarna med naturliga ingredienser och säkerställer rena, effektiva formuleringar utan hårda kemikalier. Naturens essens extraheras för att ge dig en produkt som är så naturlig som möjligt utan att kompromissa med prestanda eller känsla.

Handla med förtroende hos Authentic Beauty Concept där medveten skönhet möter kompromisslös kvalitet.