Skip to Content

En begränsad upplaga sommarväska designad i samarbete med Marta Zawiślańska, ägare av Atelier Stylissimo i Warszawa.

"Jag älskar mode och bra, tidlös design. När jag designade väskan ville jag att den skulle vara enkel, funktionell och passande både för stadssstyling och stranden. Jag testade den personligen under semestern. Väskan är lämpligt stor och praktisk. Jag ville att den skulle vara gjord av frottétyg, vilket är perfekt förknippat med semester, och för att hela grejen skulle vara i linje med varumärkets värderingar - därför användningen av återvunna material." - Marta Zawiślańska @da_midays @atelierstylissimo

COMMUNITY

MARTA'S TIPS FÖR FRISKT SOMMARHÅR

"Sommarr frisyrer ska vara lätta och luftiga. Under sommarsemestrarna är trenden som ständigt råder lockar och vågor, liksom fantastiska håruppsättningar, som vem som helst kan göra själva. Principen att den största dekorationen, inte bara på sommaren, är friskt hår, som ges med rätt vård, ändras inte heller."

Under semestern är spray som inte behöver sköljas ut [som Replenish Conditioner Spray] briljanta. De är lätta och bekväma att använda, och skyddar även håret från värme. Nymph Salt Spray ger lockar för att hjälpa till att uppnå strandvågor utan att kladda eller torka ut hårstrukturen.

MARTAS SOMMARRESOR

"I juni besökte jag för första gången det varma, soliga södra Italien. Jag tillbringar sommaren i Polen, i de vackra regionerna Masurien och vid havet. Min destination för hösten är New York."

Varje blondin bör ha Cool Glow Cleanser Shampo med naturliga lila pigment för att bibehålla en vacker, fräsch färg utan gula toner under sommaren [jag rekommenderar att använda en gång varannan vecka]. Cool Glow Cleanser Shampoo kommer dessutom att återfukta håret väl och förhindra frissighet.